Om oss

Om oss

Minikör

Minikör

Barnkör

Barnkör

Diskantkör

Diskantkör

Flickkör

Flickkör

Central Voices

Central Voices

Stockholms Flickkör

 


Stockholms Flickkör har haft ett fantastiskt första 1 1/2 år, även om vi fick ändra på senvårens och höstens konsertplaner pga Covid-19!

Vår körverksamhet riktar sig till ambitiösa sångare födda mellan åren 2011 och 2004. Vi har utöver det en förberedande körgrupp för sångare födda år 2012 (Diskantkören).

Flickkören passar dig som är ambitiös och seriös med ditt sjungande, som verkligen älskar att sjunga, i synnerhet tillsammans med andra och som är beredd att satsa på ditt deltagande i kören och arbeta kontinuerligt på att utveckla din sång, både på egen hand och tillsammans med kören.
I vår verksamhet finns det stor möjligheter att- utöver de gängse repetitionerna -få göra soloframträdanden vid våra konserter och även musicera i mindre grupper.
Pga att vi med anledning av pandemin f.n arbetar i mindre grupper tar vi i första hand emot ansökningar i åldrarna 9-11 år inför vårterminen, men vi tar även kontinuerligt emot ansökningar av äldre sångare. Då vi vid terminsstart har hög efterfrågan och många som vill komma och provsjunga, vänta inte för länge med att göra din intresseanmälan.

Anmäl dig här >>>

Läs mer om Stockholms Flickkör och vår satsning här.

Kontakt
Vill du  veta mer om hur verksamheten är upplagd kontakta vår körledare Lotta Wilund.
Telefon 0708-639939 eller e-post

 Varmt välkommen med din ansökan!

KFUM Central Barn- och Ungdomskörer
Telefon: 070 863 99 39
E-post: barnkor@central.kfum.se
Besöksadress: Rosengatan 1, 111 40 Stockholm